ЗА НАС

ХБС Компани дооел – PHILIPS Elektronic  компанија e формирана 1998 година, првенствено како  Сервис на eлектро техничка стока. Во 2001 година отваpајки големи продавници  PHILIPS Elektronic започна со трговија Бела техника и увоз на апарати за домаќинство и стана овласен увозник и дистрибутер на  брендови PHILIPS, ICF, ISITAS и CONTI. Нашата дејност опфаќа продажба на големо и мало на бела

техника иТВ & аудио , кујнски апарати, апарати за лична нега, грејни тела, чврсто гориво  и апарати за ладење .во нашите продавници се продаваа сите светски брендови на бела техника и електроника, а воедно и располагаме со сопствен сервисна мрежа низ цела република.

ХБС Компани дооел  Во 2010 година започна со производство на Амбалжни материјали:  

  • Картонски Цевки (Хилзни),
  • Стреч фолија,
  • Селотејп Самолеплива трака,
  • Креп трака 
  • (прехранбено) Хартиени кеси.
Следејки го развојот на технологијата и потребите на потрошувачите денеска ХБС Компани  е една од водечките компании во рамките на својата дејност. Компанијата поседува и СЕРТИФИКАТ за Квалитет ИАСС.

Со успешната работа на младиот тим вработени, со сопствени возила, навремена достава развивме широка трговска мрежа на клиенти низ републиката и во европскиот пазар. 

Нашиот фокус е  задоволството на нашите клиенти и крајни потрошувачи, понудувајки им квалитетни производи, новитетите од светскиот пазар,


Вербата во нашите вредности, посветеноста во работата, задоволни клиенти го прават возможен нашиот долгогодишен раст и развој.

ХБС Компани ДООЕЛ во индустриската зона  Здуње Гостивар има 5,200 м2  кој што  1,200 м2 затворена просторија и во град Гостивар има 2 продавници од 400 м2.
Адреса
ул. бул. Браќа Гиноски бр. 29
1230, Гостивар Мaкедонија
ф-ка Индуст Зона Здуње - Гостивар

КОНТАКТ

тел/фах:  +389 42 218 301
моб: +389 70 251 212
+389 70 682 711
+389 71 979 918
+389 70 207 805

Следете не

logo2-2.png
Copyright © Elkom Group 2024. | web design | hosting solutions | www.elco.eu.mk

Search