Контакт

Контакт Информации

Почитувани посетители, ви благодариме што не посетивте.
За сите дополнителни информации и прашања слободно контактирајте не на некој од наведените телефонски броеви или испратете е-маил порака.

Image
Адреса
ул. бул. Браќа Гиноски бр. 29
1230, Гостивар Мaкедонија
ф-ка Индуст Зона Здуње - Гостивар
Тел

тел/фах: +389 42 218 301
моб: +389 70 251 212
+389 70 682 711
+389 71 979 918
+389 70 207 805

Испратете Порака

 hbs com mk   hbs com 

          

ХБС Компани - Трговија

ХБС Компани - Производтсво

Адреса
ул. бул. Браќа Гиноски бр. 29
1230, Гостивар Мaкедонија
ф-ка Индуст Зона Здуње - Гостивар

КОНТАКТ

тел/фах:  +389 42 218 301
моб: +389 70 251 212
+389 70 682 711
+389 71 979 918
+389 70 207 805

Следете не

logo2-2.png
Copyright © Elkom Group 2024. | web design | hosting solutions | www.elco.eu.mk

Search