ХБС КОМПАНИ
краток историјат

ХБС Компани дооел – PHILIPS Elektronic  компанија e формирана 1998 година, првенствено како  Сервис на eлектро техничка стока.
 
Во 2001 година отваpајки големи продавници  PHILIPS Elektronic   започна со трговија на Бела техника и увоз на апарати за домаќинство и стана овласен увозник и дистрибутер на  брендови PHILIPS, ICF, ISITAS и CONTI.
Нашата дејност опфаќа продажба на големо и мало на бела техника иТВ & аудио, кујнски апарати, апарати за лична нега, грејни тела, чврсто гориво  и апарати за ладење. Во нашите продавници се продаваа сите светски брендови на бела техника и електроника, а воедно и располагаме со сопствен сервисна мрежа низ цела република.
Image

ХБС КОМПАНИ
производство

Proizvod 1
Proizvod 2
Proizvod 3
Proizvod 4
Proizvod 5
Proizvod 6

ХБС КОМПАНИ
трговија

Proizvod 1
Proizvod 2
Proizvod 3
Proizvod 4
Proizvod 5
Proizvod 6

Нашите Соработници

Нашата главна цел е да ве советуваме и заедно да дојдеме до најдоброто решение за вас
кога станува збор за производи од било каков вид.

Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Адреса
ул. бул. Браќа Гиноски бр. 29
1230, Гостивар Мaкедонија
ф-ка Индуст Зона Здуње - Гостивар

КОНТАКТ

тел/фах:  +389 42 218 301
моб: +389 70 251 212
+389 70 682 711
+389 71 979 918
+389 70 207 805

Следете не

logo2-2.png
Copyright © Elkom Group 2024. | web design | hosting solutions | www.elco.eu.mk

Search